Butlletí de l’economia social 19/02/2018

Bon dia!

Entre les temàtiques del butlletí d’aquesta setmana trobaràs diversos continguts sobre Cooperatives de Plataforma i l’habitatge cooperatiu.
????A més, si la idea de tenir un supermercat cooperatiu a Barcelona et captiva,  s’ha creat un grup de Telegram per treballar en la trobada de persones interessades en impulsar-lo. Si vols donar un cop de mà, apunta-t’hi!

????Una altra crida interessant és la de la mítica Revista StirToAction, que està buscant llibreries a Barcelona que puguin distribuir-la. En sabeu d’alguna? Contesteu-los-hi aquest tweet.

????A destacar també l’últim informe de la P2P Foundation sobre la gestió dels comuns des de l’àmbit urbà, fent un petit repàs a experiencies municipals com la de Barcelona.

I si no vols perdre’t les últimes novetats en economia social, procomú, cooperativisme… subscriu-te per mitjà del canal de Telegram o per correu amb el següent formulari:Notícies

Lectures

Dos projectes a seguir:

  • Coops & dragons: Joc de taula per explorar les cooperatives de plataforma, en descàrrega lliure.
  • P2P Foundation: Una Fundació que es dedica a la recerca, mapeig i definició de nous models socioeconòmiques i iniciatives al voltant dels procomuns i el P2P.

Esdeveniments propers