Butlletí de l’economia social 16/11/2018

Bon dia!????

Aquesta setmana ha estat la Sharing Cities Summit en la que desenes de projectes i administracions públiques s’han trobat per parlar sobre una nova concepció de les ciutats: més col·laboratives, obertes i generadores de bé comú, trobareu aquí tots els apunts que s’hi van prendre. Durant el Blockchain meetup vaig estar moderant un panell d’experts amb projectes interessants com Origin Protocol o P2Pmodels, que podeu veure aquí.

També vaig poder compartir temps amb Domenico di Siena, que em va estar presentat les últimes novetats sobre FairBnB i el seu últim projecte Civic Design Method, que us aconsello seguir ja que és un kit prometedor de canvas i processos per generar moviments amb impacte al territori.

Recorda que si teniu suggeriments per al butlletí podeu escriure’m al meu correu electrònic, al telegram o participant del grup Univers cooperatiu.

Si us agrada el butlletí, recorda que podeu subscriure-vos per Telegram, o per email omplint el següent formulari:

 Notícies

Lectures

Dos projectes a seguir:

  • Sovereign: Sovereign és un programari basat en tecnologies descentralitzades com Bitcoin lightning, Ethereum i IPFS que permet gestionar la governança de grups i comunitats així com pressupostos de forma participativa. És el principal projecte de Democracy.earth. No et perdis el seu white paper.
  • Civic Design Method: És un kit elaborat per Domenico di Siena amb canvas, procesos i ideas per a dissenyar, programar i activar projectes col·lectius amb impacte al territori. Aviat estarà disponible, podeu introduir el vostre correu electrònic per estar al dia de quan el podeu descarregar.

Esdeveniments propers

Per a més esdeveniments podeu accedir a l’Agenda Aracoop.
També podeu participar recollint i compartint els vostres apunts sobre els esdeveniments des de la Teixidora.

Ofertes de treball cooperatiu i social

Per veure totes les ofertes feu clic aquí.
Si voleu publicar una oferta podeu fer-ho aquí.