Butlletí de l’economia social 05/03/2018

Bon dia!

Aquesta setmana, per manca de temps, us porto un butlletí una mica més lleuger però amb molt valor afegit!

????La Fundació Goteo busca un/a director/a per liderar, coordinar i programar tota l’activitat de la plataforma de crowdfunding cívic al capdavant en innovació i impacte social.

???? El grup impulsor del supermercat cooperatiu de Barcelona s’eixampla i creixen les aliances! Ja tenim pàgina de Facebook i l’esdeveniment mostra un gran interès amb +150 persones que assistiran i +2.200 persones interessades.
A causa d’aquesta bona rebuda, si vols venir, t’hauràs d’inscriure amb el següent formulari.

???? Durant la setmana publico continguts sobre ESS, Cooperativisme i Tecnologia al Twitter, vols seguir-me? Doncs em trobaràs a @ferranrego

Subscriu-te al butlletí per mitjà del canal de Telegram Som Economia Social o per correu amb el següent formulari:Notícies

Lectures

Dos projectes a seguir:

  • FairBnB: FairBnB és una cooperativa de plataforma centrada a oferir una alternativa de lloguer a plataformes tipus AirBnB oferint transparència, propietat compartida i valor afegit als barris. La plataforma permetrà reinvertir beneficis en les comunitats, revertint les externalitats negatives del turisme.
  • #FoodCoopBCN: Encara sense nom, aquest futur supermercat cooperatiu de Barcelona ja té pàgina de Facebook. T’esperem a la 1era trobada. Inscriu-te amb aquest formulari (aforament limitat!)

Esdeveniments propers