Butlletí de l’economia social 01/03/2019

Bon dia!

Aquesta setmana el butlletí arriba una mica tard, ja que aquesta setmana estic involucrat al màxim amb l’organització de l’esdeveniment Rebooting the Web of Trust, amb el que definim nous models d’identitat basats en el concepte d’identitat digital sobirana, en anglès «self-sovereign identity».

D’altra banda, la setmana vinent no hi haurà butlletí però, l’#AgendaESS continuarà tan activa al Twitter com aquesta última setmana! Està funcionant molt bé i aviat hi haurà més notícies al seu voltant! 🙂

Recordeu que si teniu suggeriments per al butlletí, podeu escriure’m al meu correu electrònic o participant del grup Univers cooperatiu. Si us agrada el butlletí, recorda que podeu subscriure-us per Telegram, o per correu omplint el següent formulari:

Notícies

Lectures

Dos projectes a seguir:

  • Regen Network és una plataforma blockchain que té l’objectiu de crear un sistema d’incentius per a lluitar contra el canvi climàtic a la vegada que regenerem el sòl o duem a terme altres activitats beneficioses ecològicament.
  • Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària és una iniciativa que aglutina municipis catalans amb l’objectiu d’aprofundir, estudiar i promocionar experiències i projectes de l’economia social i d’àmbit municipal. Si us interessa el tema de la col·laboració público-comunitària també podeu donar un cop d’ull a la Cooperative Councils Innovation Network.

Ajuts, subvencions i oportunitats

Esdeveniments propers

Barcelona

Catalunya excepte Barcelona

Per a més esdeveniments podeu accedir a l’Agenda Aracoop.
També podeu participar recollint i compartint els vostres apunts sobre els esdeveniments des de la Teixidora.

Ofertes de treball cooperatiu i social

  • No hi ha noves ofertes

Per veure totes les ofertes feu clic aquí.
Si voleu publicar una oferta, podeu fer-ho aquí.