Butlletí de l’economia social 05/04/2019

Hola!

Haureu vist que, últimament, el butlletí ha estat més desactualitzat que mai. Això és degut al fet que, entre altres coses, estic involucrat com a cap de llista en les eleccions del propvinent 28 d’Abril. Així i tot, faré tot el possible per enviar-lo setmanalment durant aquest mes.

A banda d’això m’agradaria compartir-vos una notícia molt bona sobretot pels habitants del barri de La Bordeta, ja que el projecte cooperatiu i agroecològica «L’economat social» ha obert portes als baixos de l’habitatge cooperatiu «La Borda». Vegeu aquí algunes fotos.

Recordeu que si teniu suggeriments per al butlletí, podeu escriure’m al meu correu electrònic o participant del grup Univers cooperatiu. Si us agrada el butlletí, recorda que podeu subscriure-us per Telegram, o per correu omplint el següent formulari:

Notícies

Lectures

Dos projectes a seguir:

  • L’eina Pla d’Empresa és una eina de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya que t’ajuda en la tasca de realitzar el teu pla d’empresa.
  • CoAgenda és una agenda impulsada des de l’espai innoBA de Barcelona Activa amb l’objectiu de fer d’altaveu de la innovació socioeconòmica i l’economia social i solidàra.

Ajuts, subvencions i oportunitats

Esdeveniments propers

Barcelona

Catalunya excepte Barcelona

Per a més esdeveniments podeu accedir a l’Agenda Aracoop.
També podeu participar recollint i compartint els vostres apunts sobre els esdeveniments des de la Teixidora.

Ofertes de treball cooperatiu i social

  • No hi ha noves ofertes

Per veure totes les ofertes feu clic aquí.
Si voleu publicar una oferta, podeu fer-ho aquí.