Butlletí de l’economia social 08/02/2019

Bon dia!

Ja està disponible el vídeo del debat al qual em va convidar Domenico di Siena per parlar sobre Àmbit cívic, els comuns i com l’Economia social pot ajudar a gestionar-los.

D’altra banda voldria donar les gràcies a totes les persones que m’envieu notícies, articles, esdeveniments i ofertes de feina! Aviat espero poder tenir un sistema més àgil per afegir continguts al butlletí.

Recordeu que si teniu suggeriments per al butlletí, podeu escriure’m al meu correu electrònic o participant del grup Univers cooperatiu.

Si us agrada el butlletí, recorda que podeu subscriure-us per Telegram, o per correu omplint el següent formulari:

Notícies

Lectures

Dos projectes a seguir:

  • Participa.cloud és un servei de l’Associació aLabs mitjançant el qual posen el programari de participació «Decidim» a disposició de qui ho necessiti (com ara associacions, empreses, ajuntaments). És una mostra més d’un model de negoci Software-as-a-Service sobre un programari de codi lliure.
  • Pixel.fed és una xarxa social de codi lliure que permet compartir imatges a l’estil Instagram però amb una base més ètica i utilitzant protocols oberts i que permeten la federació com ActivityPub estàndard del W3C). També existeix una alternativa de microblogging en català, Mastodont!

Ajuts, subvencions i oportunitats

Esdeveniments propers

Barcelona

Catalunya excepte Barcelona

Per a més esdeveniments podeu accedir a l’Agenda Aracoop.
També podeu participar recollint i compartint els vostres apunts sobre els esdeveniments des de la Teixidora.

Ofertes de treball cooperatiu i social

Per veure totes les ofertes feu clic aquí.
Si voleu publicar una oferta, podeu fer-ho aquí.