Butlletí de l’economia social 09/07/2018

Bon dia!????

Com sabreu, quasi cada setmana preparo aquest butlletí d’economia social en el que intento recollir tot el que ha passat durant la setmana i els esdeveniment propers. És una tasca que requereix força temps de recerca i, sovint, es queden esdeveniments fora. Per això faig una crida a totes les persones i entitats per demanar-vos que, si voleu que les vostres activitats apareguin al butlletí, les publiqueu durant la setmana a Twitter amb el hashtag #AgendaESS, d’aquesta forma em serà molt més fàcil fer-ne un seguiment! També podeu compartir articles i textos interessants amb el hashtag #LecturESS i notícies amb #NoticiESS.

Si teniu altres suggeriments  podeu escriure’m al meu correu electrònic o per telegram.

Si t’agrada el butlletí, recorda que pots subscriure’t per Telegram, o per email omplint el següent formulari:Notícies

Lectures

Dos projectes a seguir:

  • La Pájara Ciclomensajería: És una cooperativa de riders que s’està creant a Madrid seguint un camí i model semblant al de Mensakas a Barcelona. Aviat llançaran una campanya de crowdfunding per impulsar el seu projecte i finançar part del desenvolupament de la seva app, que es basarà en el programari lliure CoopCycle.
  • El Panoràmic: És la macro enquesta de les organitzacions. Pretén explicar i millorar l’impacte que generen les organitzacions a la societat a través de l’anàlisi de la seva realitat, la seva funció i evolució i les activitats que desenvolupen.

Esdeveniments propers

Si voleu saber més del que organitzen els Ateneus Cooperatius consulta l’agenda.