Butlletí de l’economia social 09/11/2018

Bon dia!????

Aquesta setmana, coincidint amb el Sharing Cities Summit que es celebrarà al setmana vinent a Barcelona, el butlletí està carregat d’inspiració per a ciutats més col·laboratives, humanes i participatives.

El mateix dimarts de la la Sharing Cities Summit estaré moderant un debat sobre Blockchain a les 9.30 i per la tarda presentarem Origin Protocol, un dels projectes més interessants per al desenvolupament de mercats col·laboratius sense intermediaris utilitzat blockchain i altres tecnologies descentralitzadores. Us hi espero!

Recorda que si teniu suggeriments per al butlletí podeu escriure’m al meu correu electrònic, al telegram o participant del grup Univers cooperatiu.

Si us agrada el butlletí, recorda que podeu subscriure-vos per Telegram, o per email omplint el següent formulari:Notícies

Lectures

Dos projectes a seguir:

  • Sharing Cities Summit: Aquest esdeveniment, que aquest any es fa a Barcelona, aglutina a desenes de representats de ciutats de tot el món així com actors claus i projectes de l’economia col·laborativa i les ciutats participatives. No t’ho perdis del 12 al 15 de novembre a Barcelona! Recorda que pots ajudar a documentar l’esdeveniment amb La Teixidora.
  • Recuper el Sol: Recupera el Sol és un projecte de Ecoo i Som Energia per finançar de forma col·lectiva una planta fotovoltaica a Puiggròs (Lleida).

Esdeveniments propers

Per a més esdeveniments podeu accedir a l’Agenda Aracoop i de la Sharing Cities Summit.
També podeu participar recollint i compartint els vostres apunts sobre els esdeveniments des de la Teixidora.

Ofertes de treball cooperatiu i social

Per veure totes les ofertes feu clic aquí.
Si voleu publicar una oferta podeu fer-ho aquí.