Butlletí de l’economia social 19/10/2018

Bon dia!????

Reprenc aquest butlletí setmanal de l’economia social, col·laborativa, procomú i de sobirania tecnològica amb algunes novetats:

  • Un apartat d’ofertes laborals al final del butlletí i un meta-directori amb ofertes dins de l’economia social i solidària.
  • La integració del butlletí amb la Teixidora, la wiki de seguiment i documentació col·laborativa d’allò que passa en el canvi social. Hi estem treballant amb la Mònica i el David, i esperem poder tenir aviat una primera versió duna agenda compartida.

D’altra banda, hauràs vist que durant setmanes aquest butlletí va estar en stand-by, i això és degut, entre d’altres coses, a que vaig dedicar força temps a la campanya #enstoquenlafibra, una inciativa per fer arribar la fibra òptica de comuns a totes les llars de la Ribera d’Ebre. Pots signar el manifest aquí. A més, conjuntament amb la Fundació Guifi.net volem estendre aquest model a tot el país i per això ens vam reunir recentment al Parlament amb diversos grups parlamentaris.

Recorda que si teniu altres suggeriments podeu escriure’m al meu correu electrònic, escrivint-me al telegram o participant del grup Univers cooperatiu.

Si us agrada el butlletí, recorda que podeu subscriure-vos per Telegram, o per email omplint el següent formulari:Notícies

Lectures

Dos projectes a seguir:

  • AdéuIBEX35.cat: És un directori d’empreses i alternatives a les empreses tradicionals i de l’IBEX35. Sorgeix del CDR de Vilanova i la Geltrú
  • Fairbank: És un projecte fintech en construcció que promet poder gastar Faircoin, Bitcoin i altres criptomonedes directament amb targeta de dèbit.

Esdeveniments propers

Per a més esdeveniments podeu accedir a l’Agenda Aracoop, de la FESC i de la Biennal Ciutat Oberta.
També podeu participar recollint i compartint els vostres apunts sobre els esdeveniments des de la Teixidora.

Ofertes de treball cooperatiu i social

Per veure totes les ofertes feu clic aquí.
Si voleu publicar una oferta podeu fer-ho aquí.