Butlletí de l’economia social 22/02/2019

Bon dia!

L’agenda és una de les seccions del butlletí que més atenció desperta. És per això que vaig engegar el hashtag #AgendaESS al Twitter per poder recollir el màxim d’activitats. Gràcies a l’impuls d’Altres Economies, la cooperativa Opcions, la XES i Pam a Pam, entre moltes altres, hem aconseguit crear un canal de difusió d’esdeveniments molt útil.

A dia d’avui m’agradaria anar una passa endavant i he creat el compte de twitter @agendaESScat, que retuitejarà tots els tweets que utilitzin el hashtag #agendaESS.
Segueix el compte a: https://twitter.com/agendaESScat

Aquest vinent 28 de febrer, Domenico di Siena tindrà un debat online amb Mayo Fuster al que es podrà participar, també, via xat, no te’l perdis!

Recordeu que si teniu suggeriments per al butlletí, podeu escriure’m al meu correu electrònic o participant del grup Univers cooperatiu. Si us agrada el butlletí, recorda que podeu subscriure-us per Telegram, o per correu omplint el següent formulari:

Notícies

Lectures

Dos projectes a seguir:

  • Modo.coop és una cooperativa de car-sharing -o mobilitat compartida- amb més de 22.000 membres al Canada.
  • Better Work Together és un llibre – manual elaborat pel col·lectiu Enspiral i que ens presenta reflexions, estratègies i idees per fer créixer, liderar i organitzar projectes i comunitats més col·laboratives, participatives i transparents (estic començant a llegir-lo, aviat us podré dir que tal està :D)

Ajuts, subvencions i oportunitats

Esdeveniments propers

Barcelona

Catalunya excepte Barcelona

Per a més esdeveniments podeu accedir a l’Agenda Aracoop.
També podeu participar recollint i compartint els vostres apunts sobre els esdeveniments des de la Teixidora.

Ofertes de treball cooperatiu i social

  • No hi ha noves ofertes

Per veure totes les ofertes feu clic aquí.
Si voleu publicar una oferta, podeu fer-ho aquí.