Butlletí de l’economia social 23/07/2018 – Fins aviat!

Bon dia!????

Ja es nota l’estiu i es fa més difícil poder disposar del temps per enviar-vos el butlletí setmanalment. Fer-ho requereix moltes hores de recerca més preparació i, actualment (a banda de gaudir l’estiu) vull començar a posar el focus en 3 projectes: 1. Revisió del meu Treball de fi de Postgrau “Esquerra Republicana de Catalunya com a factor de l’èxit del cooperativisme a Catalunya del 1931 al 1936” per presentar-lo als premis Aracoop així com en dedicar més hores a dues iniciatives que em motiven: 1. el supermercat cooperatiu “FoodcoopBCN” i 2. l’expansió de la xarxa oberta de Guifi.net en format fibra òptica a la Ribera d’Ebre Nord.

És per això que el butlletí marxa de vacances! Però tornarà el 3 de setembre per continuar potenciant l’economia social, col·laborativa i dels comuns. Ja sou 300 persones les que el rebeu i m’encantaria conèixer la vostra opinió per millorar-lo: l’objectiu del butlletí és que sigui útil així que tot feedback serà benvingut, tan sols has de respondre’m a aquest correu!

Espero que gaudiu d’un agost inoblidable però, abans de marxar… toquen deures d’estiu!

Si t’agrada el butlletí, recorda que pots subscriure’t per Telegram, o per email omplint el següent formulari:Notícies

Lectures

Dos projectes a seguir:

  • Gotes.org: Gotes és una cooperativa de serveis de telecomunicacions que està començant a oferir servei a Mallorca (des de Sóller) sobre la xarxa de comuns de Guifi.net. Un projecte que es suma a d’altres cooperatives ja existents, com Punt d’Accés, a l’Alt Camp.
  • Gicoop: El Grup d’Inversors cooperatiu, Gicoop, amb el suport de la Fundació Seira, és una societat que agrupa persones inversores interessades en obtenir una rendibilitat raonable i recolzar una altra forma de fer empresa.
  • Fairchain (Bonus): És un projecte per millorar la traçabilitat de la cadena de producció, distribució i valor de productes per millorar les condicions socials, ètiques i laborals en aquest procés.