Butlletí de l’economia social 26/10/2018

Bon dia!????

Comença un dels millors cap de setmana de l’any a les portes de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya que es durà a terme a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats. amb més de 200 projectes en exposició i desenes d’activitats i xerrades amb lo millor dels projectes d’economia social, comunitària i procomú del país. Durant totes les activitats podreu ajudar a prendre notes mitjançant els pads col·laboratius de la Teixidora.

Si voleu saludar, durant la Fira estaré a l’expositor de Guifi.net-eXo-#Enstoquenlafibra dins de l’espai TecnoFesc i al de Queviure-Foodcoop. El mateix dissabte a les 18.30h seré a la Taula rodona “Sobirania tecnològica als municipis i les comunitats” explicant l’experiència d’impulsar xarxa de telecomunicacions de comuns a la Ribera d’Ebre. No tot són bones notícies ja que aquest cap de setmana el Diari cooperatiu Jornada vendrà els últims exemplars en paper i tancaran portes al no aconseguir la viabilitat econòmica necessària per continuar amb el projecte.

D’altra banda, us comparteixo el meu Treball fi de Postgrau “Esquerra Republicana de Catalunyacom a factor de l’èxit del cooperativismea Catalunya del 1931 al 1936” que podeu descarregar-vos en PDF. Estaré encantat de rebre feedback i comentaris!

Recorda que si teniu suggeriments per al butlletí podeu escriure’m al meu correu electrònic, al telegram o participant del grup Univers cooperatiu.

Si us agrada el butlletí, recorda que podeu subscriure-vos per Telegram, o per email omplint el següent formulari:Notícies

Lectures

Dos projectes a seguir:

  • Restaurant Leka: És un restaurant barceloní on tot, des del menjar a la roba i el mobiliari és de codi obert: Receptes, patrons i plànols per a tothom! 🙂
  • Loconomics: És una cooperativa de plataforma en la que professionals individuals de la zona poden oferir els seus serveis sense intermediàris i on cada persona té un vot a l’assamblea.

Esdeveniments propers

Per a més esdeveniments podeu accedir a l’Agenda Aracoop i de la FESC.
També podeu participar recollint i compartint els vostres apunts sobre els esdeveniments des de la Teixidora.

Ofertes de treball cooperatiu i social

Per veure totes les ofertes feu clic aquí.
Si voleu publicar una oferta podeu fer-ho aquí.