Butlletí de l’economia social 26/11/2018

Bon dia!????

Aquesta setmana destaquem les dues ofertes de treball que s’han obert per acompanyar la creació d’un supermercat cooperatiu a Barcelona (al final del butlletí). El projecte continua avançant i ja estem contentes de poder començar a professionalitzar-lo 🙂

D’altra banda, us animo a visitar l’exposicióCatalunya, terra cooperativa” que romandrà oberta -i gratuïta!- fins al 17 de febrer de 2019, al Museu d’Història de Catalunya.

I si encara no ho heu fet, recomaneu el butlletí als vostres companys de feina, amigues, parelles! Ja som +300 però podem fer créixer l’altaveu encara més!

Si teniu suggeriments per al butlletí podeu escriure’m al meu correu electrònic, al telegram o participant del grup Univers cooperatiu.

Si us agrada el butlletí, recorda que podeu subscriure-vos per Telegram, o per email omplint el següent formulari:

 Notícies

Lectures

Dos projectes a seguir:

  • Origin Protocol és un projecte basat en tecnologies descentralitzadores com Ethereum (blockchain) i IPFS (emmagatzematge distribuït) que permet crear mercats online sense intermediaris (eliminant aquells que no aportin valor). La tecnologia que desenvolupen permet crear alternatives col·laboratives a Ebay, Amazon, AirBnB o BlaBlaCar mitjançant, per exemple, cooperatives de plataforma. Per a veure la seva aplicació necessites instal·lar l’extensió Metamask abans.
  • T-mobilitat.info és una pàgina d’informació pública sobre el nou sistema d’accés i gestió del transport públic que s’aplicarà a l’AMB. Inclou molta informació sobre la manca de transparència en el procés, els perills en el dret a la privacitat de les usuàries, la privatització del sistema cap a CaixaBank, Indra, Moventia i Fujitsu així com la socialització de les pèrdues, entre d’altres problemàtiques. És una iniciativa de Plataforma #StopPujadesTransport, Pirates de Catalunya, Críptica i la COS.

Esdeveniments propers

Per a més esdeveniments podeu accedir a l’Agenda Aracoop.
També podeu participar recollint i compartint els vostres apunts sobre els esdeveniments des de la Teixidora.

Ofertes de treball cooperatiu i social

Per veure totes les ofertes feu clic aquí.
Si voleu publicar una oferta podeu fer-ho aquí.